03 December 2010 Slalom sentimental printre pitipoance si mimoze


Voi încerca să nu abordez acest post cu "superficialitatea" unei piţipoance şi cu "falsitatea" unei mimoze!
Acum nu vreau sa credeţi ca vreau sa fiu răutăcios ... eu ... :))
Sunt exasperat de fiţele gratuite, de lipsa de bun gust şi de prostia caracteristică a celor doua subspecii citate mai sus.
Şi să nu se spună ca nu le înţeleg:

*Piţipoanca: subspecie a rasei feminine, caracterizată de lipsa totală de bun gust, de cele mai multe ori o muritoare de foame care salivează cu spor după o shaormă. Sunt şi acele piţi ca au mai evoluat și au sub buci un scaun confortabil , în caz fericit pe bancheta din fata , dreapta, dar şi ascunsa pe bancheta din spate, după nişte geamuri "ionizate" cu folie de proastă calitate ... doar-doar nu i se face remarcată prezenţa.De cele mai multe ori sunt apelate cu binecunoscutul "Fatăăă, hai FĂ". În "club" beau muuuuultă apă din cutia de energizant cu care se plimbă toată noaptea în speranţa că va găsi un papagal care sa-i ofere o băutură adevărată. Îşi folosesc din plin camera de proastă calitate de la telefon pentru a se poza in ipostaze cât mai "sexy", atât în baie (direct în oglindă) cat şi lipită de faimoasa producătoare de vedete: teracota. Doar trebuie sa aibă şi hifiveul vedetele sale. Nu sunt complet de neînţeles şi de nepătruns, deşi de cele mai multe ori cand vorbesc scuipa o corjă de sămânţă sau te agasează cu o manea obosita din telefon. Dacă priveşti atent exista şi un substrat EMOţional complex şi extrem de profund; piti nu face asta de "plăcere", ci dintr-o necesitate primordială : nevoia de mâncare şi plata cu sex (ambele de proasta calitate). Acest modus operando e motivat de cele mai multe "mandre" de faptul că "bulanjiu ăsta răpănos oricum vrea sa mi-o tragă , de ce sa nu profit şi eu?". Ce e corect e corect FA ai si tu dreptatea ta, dar lipsa totala de coloană vertebrală lasă de dorit.

*Mimoza: o altă subspecie a rasei feminine, despre care s-ar putea spune ca are coloană vertebrală dar nu ştie sau nu vrea să o folosească. Sunt nişte doamne (doamne fereşte). Elegante sau chiar simplu îmbrăcate, de cele mai multe ori de bun gust, au acelaşi interes ca şi piţipoancele, şi anume sa iasă în evidenţă dar printr-un mod mai plăcut. Ele niciodată nu ştiu şi nici nu vor sa ştie cum arata "pula".Nu ar recunoaşte asta nici în ruptul capului . Spre deosebire de piţi ele îşi permit acea shaormă şi acel energizant(nu că asta ar fi prea des pe meniul lor), aşa ca pe ele nu le impresionează cocalarii. Însă, seara, înainte de culcare parcurge în "linişte" un roman de dragoste dorindu-şi sa fie şi ea personajul principal din acea poveste. Dar nu telenovelă. O poveste de dragoste cu sex nebun şi intrigi gen Casanova. Vor pasiune şi intensitate da le este ruşine să ceară, îl aşteaptă pe acel cavaler pe cal alb sa vină şi să o "răpească" şi să îi satisfacă toate micile nebunii.

Voi reveni (sau nu) pe acest subiect.

Cu respectul cuvenit!Marius,Toma.


Digg it StumbleUpon del.icio.us

2 comments:

Ananda said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Si eu ce sunt dulceata? Pitipoank sau mimoza?Ai grija ce raspunzi ;) :))

DamianLaCroix said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Știi bine ca nu te încadrezi în niciuna din aceste categorii ...ca sa te descriu pe tine mi-ar trebui foarte mult timp ... și as avea multe pagini de scris! :P

Post a Comment

Simte-te liber să comentezi...

Accept cu plăcere orice critică, deci poţi spune ce doreşti.

Am o singură rugăminte semnează-te, să ştiu cu cine vorbesc...

Notă:*Nu voi accepta reclamele sau mesajele de tip spam !

 
The contents of this blog is protected by Copyright Law. Copyright 2010-Present by Toma Marius. .